Wij bieden U bootstalling aan op maat.


Winterstalling voor uw boot.

Voor veel van onze klanten is hun boot een kostbaar bezit.  Het is voor hen een vorm van vrijheid, plezier en genieten.   Wilt in de vaarbare periode optimaal van uw boot gebruik maken dan is het ook belangrijk om uw boot ook in de winter goed te onderhouden. U biedt dan uw boot die bescherming die het nodig heeft om in de zomer weer ongestoord te kunnen varen   Met  een juiste  winterstalling zorgt u er voor dat uw boot zijn waarde behoudt en dat de onderhoudskosten aanzienlijk beperkt blijven.

JKM Maritiem biedt u de volgende stallingsmogelijkheden:

 

All-in pakket

Uw boot in en uit het water takelen

Schoonspuiten van het onderwaterschip met hoge druk spuit

Opbokken van uw boot en een passend scheepsbok

Huur van het scheepsbok

Stalling in een geïsoleerde loods

 

Op aanvraag

“Haal en breng “ pakket

Wij halen uw boot op een door uw bepaalde locatie en brengen de boot voor het vaarseizoen weer terug naar de locatie die u opgeeft Uw bepaald zelf de invulling van dit pakket

 

 Op basis van offerte

 

Voor alle pakketten geldt:

Het winterstallingsseizoen loopt van 1 oktober t/m 1 mei.

In het voorjaar maakt u weer minimaal 1 week van te voren een afspraak wanneer uw boot weer te water kan.

Procedure

Nadat wij het ingevulde  ontvangst aanmeldingsformulier hebben ontvangen wordt voor u een plaats  gereserveerd voor de komende winter. Telefonisch maakt u dan, minimaal 1 week van te voren, een afspraak wanneer u uw boot in de winterstalling wilt doen. Dit kan wanneer het u schikt.

 

(klik hier om onze algemene voorwaarden te downloaden)

 

Onderhoud en of reparatie aan uw schip.

 

Voor fijn vaarplezier is regelmatig onderhoud aan uw boot  van groot belang.  De  periode dat uw boot  in de winterstalling staat  is daarvoor de uitgelezen moment.  Graag verzorgen wij  tijdens die periode de verschillende  onderhoudswerkzaamheden. Onspaket bestaat uit:

Onderhoud motor

Regulier onderhoud

Reparatie

Advies

Schoonmaak

 

 

Is uw interesse gewekt?

Wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of een vrijblijvende offerte.

JKM passie voor boten.